Om Aktiviteten

Aktiviteten har erfarenhet av att erbjuda lösningar för utbildningar, seminarier, konferenser och andra möten sen 1990-talet. Vi erbjuder datasalar och konferensrum i Stockholm och Göteborg. Vi anpassar salar med eller utan datorer och övrig teknisk utrustning. Allt utifrån era önskemål.

Ni kan utbilda era kunder i era egna system eller genomföra tester på plats hos oss. Vi hjälper även gärna till med förberedelse, administration och planering.


Vi administrerar det ni behöver

För att förenkla och förgylla era utbildningsdagar får ni en kontaktperson som tar hand om all service enligt Aktivitetens modell och kan hantera all administration, bokning av lokaler, fika, frukt, förtäring och förinstallationer av teknik och program.


Hybrida lokaler

Alla våra datasalar och konferensrum erbjuder Hybrid lösning. Perfekt för er som vill ha deltagare på plats och på distans!

Er kursledare genomför utbildningen precis som vanligt där även utbildaren syns och hörs för de som följer kursen digitalt. Utbildaren ser även de digitala deltagarna på den externa skärmen och kan kommunicera direkt med dem via rummets mikrofoner/headset.


Ett urval av våra kringtjänster för kompetensprogram

Välj vad ni vill, endast en sal eller en anpassad lösning. Aktivitetens breda utbud av kompetenstjänster står till ert förfogande. Vi erbjuder allt från att hyra en färdigställd utbildningslokal en halvdag till kompletta utbildningsprogram där vi tar hand om allt för er. Våra erfarna rådgivare hjälper er att planera och genomföra.